nzromi.reismee.nl

Happy new year!

Kia Ora!

Hallo Nederland! Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Het is alweer 2 januari, 2017 is in stijl afgesloten, en 2018 is alweer begonnen :) De eerste keer dat ik mijn nieuwe jaar in een ander land dan het koude Nederland begin. Dit keer in de zon en in een jurkje het vuurwerk aanschouwen!

In mijn vorige blog vertelde ik jullie over de kerstborrel van het werk die zo leuk was! Kerst zelf was iets minder feestelijk omdat ik vooral aan het werk was, maar zeker niet minder leuk! Tijdens feestdagen werken betekend hier ook 150% geld verdienen (kennen ze in NL helemaal niet haha) en we zaten op het werk helemaal in de kerstsfeer. Op 2e kerstdag werden we door een lokale boer nog uitgenodigd voor een bbq bij een vriend van hem, dat was ook een erg leuke avond! Bijna alle Nieuw Zeelanders die wij tot nu toe ontmoet hebben zijn heel erg gastvrij :)

Na kerst was het nog even flink werken, en het was erg druk in het cafe. Op 29 december kwamen Veerle en Mikael nog langs bij ons in Fox. Dat zijn 2 Nederlanders die met ons vanuit Schiphol vertrokken naar Sydney. Zij hebben eerst 2 maanden door Australië gereisd en doen nu hetzelfde in Nieuw Zeeland. Met hun zijn we pizza's gaan eten op ons werk en we hebben wat gedronken in de pub, na een nachtje bij ons te hebben geslapen vertrokken ze al naar Wanaka. We hadden samen met hun tickets besteld voor Rhythm & Alps, een festival in Wanaka met oud & nieuw! Op 31 december vertrokken wij ook naar het festival :)

Het was een super leuk festival en Maartje en ik hadden ook een campingplaatsje erbij geboekt. Rond 4 uur rolden wij onze tent in, maar brrr wat was het koud haha! In Wanaka kan de temperatuur in een uurtje tijd echt flink omlaag gaan. Overdag was het zeker 25 graden en 's nachts koelde het af naar 2 graden, dat was dus wel even koud in ons tentje, maar het was het leuke festival wel waard!

Nu zijn we weer terug in Fox en gaat ons werkleventje vandaag weer beginnen, ik spreek jullie snel weer, en de beste wensen voor iedereen! :)


Cheers!

Romi


Reacties

Reacties

Gerry

Allereerst nog een fijn,gezond en super nieuwjaar voor je!!!
Prachtig verhaal weer. Wat een supertijd maak jij mee.
Heel veel plezier nog!!♥XX

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!